SERVEIS INTEGRALS PER A EMPRESES

DESTRUCCIÓ DE DOCUMENTS I DESTRUCCIÓ DE ROBA LABORAL O UNIFORMES.

La destrucció de documents confidencials i la destrucció de roba laboral o uniformes, són alguns dels serveis integrals que realitzem des a l'empresa GDC, a més i entre d'altres la gestió integral del medi ambient.

GDC compta amb tots els mitjans necessaris per atendre les necessitats dels seus clients, tant humans com mecànics per desenvolupar el servei de destrucció de documents confidencials.

 

destrucció de documents

 

La destrucció de documents confidencials es realitza en planta de seguretat amb un nivell de destrucció de seguretat 6 segons la norma UNE-EN 15713: 2010.

Comptem amb un equip humà, jove i dinàmic, que garanteix amb la seva professionalitat i implicació la satisfacció dels nostres clients en els serveis de destrucció de documents i altres suports de la informació.

Disposem d'una flota de vehicles que permeten la realització de qualsevol servei de destrucció de documents confidencials, des de la gestió de petites quantitats a expurgacions o buidats d'oficines complets.

G D C compta amb implantació i serveis a Nivell Nacional. comptant amb instal·lacions a:


DESTRUCCIÓ DE DOCUMENTACIÓ A NIVELL NACIONAL

Tria el teu servei

Destrucció de Documentació

Gestió integral de Destrucció de Documents Confidencials.

llegir més

Destrucció d'Uniformes

Disposem d'un servei de destrucció d'uniformes de treball.

llegir més

Certificació 15713: 2010

Certificats en Destrucció de Documentació per AENOR

llegir més

Cobertura Nacional

GDC compta amb implantació i instal·lacions a nivell nacional.

llegir més

Beneficis de Gestionar adequadament el seu Documentació

Beneficis de Gestionar adequadament les seves Documents Confidencials i altres documents de la informació.

Gestionar adequadament els seus documents confidencials i altres de caràcter personal proporciona a la seva empresa un valor afegit a més de la tranquil·litat de saber que les dades de la seva empresa estan salvaguardats de tercers.

Perquè triar-nos

Seguretat

La seguretat que li dóna una empresa que té certificat tot el seu procés de tractament dels suports de la informació per l'entitat AENOR

Experiència

L'experiència i especialització que li ofereix una empresa que no es dedica a altres activitats com la compra i venda del paper.

Economia

Ens adaptem a les seves necessitats pressupostàries i li oferim un servei amb un cost optimitzat.

Enllaços

  • Home
  • Nosaltres
  • Serveis
  • Contacte
  • Bloc
  • Clients

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para analizar su navegación y ofrecerle un servicio más personalizado acorde a sus intereses. Continuar navegando implica la aceptación de nuestra Política de Cookies Ver Política